KÁJA BISTRO
Nové letní pop-up bistro šéfkuchařky Kamu ve Vile Kajetánka, kde vás čeká exploze chutí, originální kombinace a vynikající jídla s twistem z celého světa.

Proč navštívit Kája Bistro?
- jídlo od známé šéfkuchařky Kamu
- lokální, farmářské suroviny
- venkovní grilování a uzené chutě
- letní drinky a koktejly od barmana Tomáše Kubíčka
- dezerty od Anny Marvanové – cukrářky roku
- ideální místo na piknik, brunch i večerní sešlost s přáteli v parku u rybníka
- stylové posezení, odpočinková zóna a atmosféra, kterou jinde nenajdete

Zažijte chutě, které neznají hranice
V Kája Bistru vás čeká zážitek, který česká gastro scéna ještě nezažila. Pod taktovkou šéfkuchařky Kamu zde ochutnáte českou klasiku v neotřelých kombinacích s chutěmi Asie, Mexika a Latinské Ameriky. Co třeba burger z českého hovězího masa, s korejským kimchi, glazé z českých třešní a slivovice v domácí japonské mléčné bulce? A protože žádný zážitek není kompletní bez sladké tečky nebo osvěžujícího drinku, těšte se na dezerty od šéfcukrářky Anny Marvanové, čepované pivo a letní koktejly od renomovaného barmana Tomáše Kubíčka.
Gril v hlavní roli: burgery, steaky a další dobroty
Středobodem konceptu bistra jsou tradiční grilovaná jídla na uhlících. Nebude nouze o šťavnaté steaky a vylepšené klasiky, plné kouřových a uzených chutí. Češi je milují – a právě proto mají grilované dobroty v bistru Kája své pevné místo na jídelníčku.